ειδήσεις

Η Samsung παρουσίασε το Galaxy Tab 10.1

Στο πλαίσιο της press conference πριν την έναρξη της MWC η Samsung παρουσίασε επίσημα το Galaxy Tab 10.1. Ο απόγονος του καλύτερου Tablet (μαζί με το iPad) διαθέτει το Android 3.0 και διπύρηνο επεξεργαστή. Σε αντίθεση με ότι περίμεναν οι περισσότεροι, το νέο Tablet δεν φέρνει την ονομασία Galaxy Tab 2 αλλά Galaxy Tab 10.1. Η ονομασία παραπέμπει στην οθόνη της συσκευής (10,1 ίντσες) , ανάλυσης 1.280x800pixels, η οποία είναι σαφώς καλύτερη από αυτή του ανταγωνισμού.
Και όπως είθισται στα Tablets που ενσωματώνουν το Android 3.0, το Galaxy Tab 10.1 υποστηρίζεται από έναν επεξεργαστή Tegra 2 στο 1GHz και δύο πυρήνες. Η εσωτερική μνήμη Flash ανέρχεται μεταξύ 16 και 32GB. Eκτός από μια μπροστινή κάμερα, η οποία υποστηρίζει βιντεοκλήσεις στα 2MPixels, η Samsung έχει ενσωματώσει μια πίσω κάμερα ανάλυσης 8MPixels και με φλας LED. Με αυτήν την κάμερα μπορείτε να γράψετε και βίντεο Full HD στα 1.080p και στα 24fps.
Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι τα συνήθη από τον προκάτοχο και άλλα Tablets: Bluetooth 2.1 με EDR, WLAN a, b, g και n, γυροσκόπιο, αισθητήρας προσέγγισης και επιτάχυνσης, ψηφιακή πυξίδα, έξοδος audio (3,5mm), πλήρη πρόσβαση στο Android Market και φυσικά έναν ενσωματωμένο modem 3G. Σύμφωνα με την Samsung υποστηρίζεται και το HSPA+ (21 Mbit/s). Επιπλέον με βάρος 599 γραμμαρίων είναι ελαφρύτερο από τα άλλα Tablets των 10”, ενώ με πάχος 11 χιλιοστά είναι και αρκετά λεπτό.

About Freegr network

Από το Blogger.