ειδήσεις

Η Toshiba φέρνει Power TV χωρίς ρεύμα...

Υπάρχουν κάποιες χώρες ανά την υφήλιο που υποφέρουν συχνά-πυκνά από διακοπές ρεύματος. Αν σας ήρθε στο μυαλό η ΔΕΗ και οι αψυχολόγητες διακοπές που ταλαιπωρούν το πανελλήνιο, τότε η νέα ιδέα της Toshiba δε θα σας αφήσει η αδιάφορους. Οι Ιάπωνες, λοιπόν, ετοιμάζουν νέες τηλεοράσεις με μπαταρίες, οι οποίες αδιαφορούν επιδεικτικά για τις διακοπές ρεύματος.
Η σειρά Power TV θα βγει κάποια στιγμή στο εμπόριο, αλλά αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε περισσότερα. Ούτε, επίσης, ξέρουμε τι τιμές θα έχουν τα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν. Το μόνο που έχει γίνει γνωστό αυτή τη στιγμή, είναι θα υπάρχουν μοντέλα στις 24 και τις 32 ίντσες.
Η Toshiba ισχυρίζεται ότι οι τηλεοράσεις θα μπορούν να παίζουν για δύο ώρες από τη στιγμή που θα πέσει το ρεύμα. Πέρα από το ότι θα έχετε κάτι να κάνετε μέχρι να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση, οι τηλεοράσεις αυτές είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να προκαλέσετε σύγχυση στους γείτονες. Φανταστείτε την κυρία Μερόπη να κάθεται μέσα στα σκοτάδια στο διπλανό διαμέρισμα και να ακούει ηλεκτρική δραστηριότητα πίσω από τον τοίχο της.
Πηγή: Gizmodo

About Freegr network

Από το Blogger.