ειδήσεις

Ταχύτατες κάρτες γραφικών της Asus

Η ASUS παρουσίασε την κάρτα γραφικών ENGTS450 DIRECTCU, την νεώτερη προσθήκη της εταιρείας στη σειρά καρτών αρχιτεκτονικής Fermi.Εξοπλισμένη με το GeForce GTS450, η νέα δημιουργία της ASUS υπόσχεται να ικανοποιήσει το όνειρο κάθε gamer.
Χάρη στην τεχνολογία DirectCU, η ENGTS450 DirectCU, η οποία υποστηρίζει δίαυλο PCI Express 2.0, επιτυγχάνει 20% χαμηλότερη θερμοκρασία λειτουργίας, ενώ είναι και κατά 35% πιο αθόρυβη. Παράλληλα, η τεχνολογία Voltage Tweak υπόσχεται 150% πιο γρήγορο overlocking σε σχέση με την κάρτα αναφοράς.
Κατασκευασμένες με υλικά κορυφαίας ποιότητας, οι κάρτες της σειράς ENGTS450 DirectCU διατηρούν σταθερά λειτουργικά χαρακτηριστικά ακόμη και σε κατάσταση υπερχρονισμού (overclocking), ενώ έχουν μεγάλη αντοχή και μακρά διάρκεια ζωής. Ενδεικτικό στοιχείο της αντοχής της είναι το ότι η κάρτα ENGTS450 DirectCU TOP, σχεδιασμένη εξ ολοκλήρου από την ASUS, διαθέτει πιστοποίηση για ακόμη υψηλότερη ταχύτητα, 118% μεγαλύτερη από την ταχύτητα της κάρτας αναφοράς.
Με προηγμένο hardware και software, αλλά και καλύτερο μηχανισμό ψύξης (cooler), οι κάρτες ASUS ENGTS450 DirectCU Series αποτελούν μια πρόταση που αξίζει να έχετε στα υπόψη στην περίπτωση που θέλετε να αναβαθμίσετε το σύστημα σας.

About Freegr network

Από το Blogger.