ειδήσεις

Windows 7 και εγκατάσταση από USB Stick

Η Microsoft μας κάνει τη ζωή ευκολότερη με το να κυκλοφορήσει ένα μικρό utility που μέσα από 4 απλά βήματα αναλαμβάνει τη δημιουργία ενός bootable USB με τα αρχεία εγκατάστασης των Windows 7 (32bit ή 64bit). Με το τρόπο αυτό μπορείτε να εγκαταστήσετε τα Windows 7 σε υπολογιστές που δεν έχουν κάποιο DVD οδηγό όπως τα netbooks.
Αυτό που θα χρειαστείτε είναι:
•USB stick με χωρητικότητα μεγαλύτερη των 4GB
Το ISO αρχείο των Windows 7 που θέλετε να εγκαταστήσετε. Το αρχείο Windows 7 USB/DVD Download Took το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε πατώντας εδώ. Το πρόγραμμα μπορεί να τρέξει από Windows XP/Vista/7 και μπορεί να δημιουργήσει μέχρι και bootable DVD.Τα βήματα είναι πάρα πολύ απλά και μπορείτε να τα δείτε από τις παρακάτω φωτογραφίες.Η Microsoft μας κάνει τη ζωή ευκολότερη με το να κυκλοφορήσει ένα μικρό utility που μέσα από 4 απλά βήματα αναλαμβάνει τη δημιουργία ενός bootable USB με τα αρχεία εγκατάστασης των Windows 7 (32bit ή 64bit). Με το τρόπο αυτό μπορείτε να εγκαταστήσετε τα Windows 7 σε υπολογιστές που δεν έχουν κάποιο DVD οδηγό όπως τα netbooks.
Αυτό που θα χρειαστείτε είναιUSB stick με χωρητικότητα μεγαλύτερη των 4GBΤο ISO αρχείο των Windows 7 που θέλετε να εγκαταστήσετεΤο αρχείο Windows 7 USB/DVD Download Took το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε πατώντας εδώ. Το πρόγραμμα μπορεί να τρέξει από Windows XP/Vista/7 και μπορεί να δημιουργήσει μέχρι και bootable DVD.
Τα βήματα είναι πάρα πολύ απλά και μπορείτε να τα δείτε από τις παρακάτω φωτογραφίες.
Βήμα 1 :Δηλώστε τη τοποθεσία που βρίσκεται το iso αρχείο των Windows 7
Βήμα 2 : Επιλέξτε αν θέλετε τη δημιουργία bootable USB ή DVD
Βήμα 3 : Δηλώστε το USB Stick σας. Δε χρειάζεται να είναι άδειο αφού στο επόμενο βήμα θα γίνει format.
Βήμα 4 : Ξεκινάει η αντιγραφή των αρχείων στο usb και η μετατροπή του ως bootable
Βήμα 5: Η διαδικασία ολοκληρώθηκε. Μη ξεχάσετε να αλλάξετε την σειρά bootable συσκευών σας μέσα από το bios του υπολογιστή σας όπως στη παρακάτω εικόνα.

Πηγή; www.pcsteps.gr

About Freegr network

Από το Blogger.