ειδήσεις

AMD Phenom II X3 740 Black Edition

Η AMD προσπαθεί να ρίξει στην αγορά επεξεργαστές με χαμηλές τιμές και χωρις να πυολείποται χαρακτηριστικών. Τα νέα υπερχρονισμένα μοντέλα τα οποία δικαρίνονται για τον ξεκελιδωτο πολλαπλασιαστή διευρύνουν την γκάμα ων πριόντων της εταιρείας.
Με βάση το σχεδιασμό της πάντως η AMD παρουσίασε ένα καόμα βήμα αποκαλύπτοντας τα προσόντα των Phenom II X3. Τα γνωστά μοντέλα 705e, 710 και 720 BE θα πάψουν να κυλοφορούν καθώς την θέση στα ράφια θα πάρει το νέο εξωτικό μοντέλο Phenom II X3 740 Black Edition. Ο γνωστός υόποτος 720 BE δεν αποσύρεται, καθώς πολλά μοντέλα επιτρέπουν την ενεργοποίηση του τέταρτου πυρήνα αποτελώντας μια καλή αγορά.
Ο Phenom II X3 740 Black Edition κοστίζει ευτυχώς μόνο 90 ευρώ, κλειδώνει περίπου στα 3,0GHz, διαθέτει 512ΜΒ L2 cache και 6ΜΒ L3 cache. Eπειδή είναι χρήσιμος σε όλους η έκδοση του νέου Black Edition είναι σίγουρο ότι ο πολλαπλασιαστής του θα κυμαίνεται μεταξύ του 0,5 και του 25. Η μέγιστη θερμική του κατανάλωση ανέρχεται στα 95Watt, ενώ ενσωματώνει και το C2 stepping.

About Freegr network

Από το Blogger.