ειδήσεις

Geforce GTX 460 με 2GB μνήμης GDDR5

H Zotac θα κυκλοφορήσει μία έκδοση της Geforce GTX 460 που έχει το διπλάσιο μέγεθος μνήμης από τις "συμβατικές" κάρτες γραφικών του είδους, δηλαδή με 2GB μνήμης GDDR5. Η νέα κάρτα γραφικών της Zotac βασίζεται σε PCB που έχουν σχεδιάσει μηχανικοί της εταιρείας ενώ το σύστημα ψύξης αποτελεί μία παραλλαγή του Accelero TwinTurbo Pro συστήματος ψύξης της Arctic.
Ακολουθώντας την ίδια σχεδίαση με το μοντέλο του 1GB, έτσι και στην συγκεκριμένη περίπτωση, η κάρτα γραφικών της Zotac διαθέτει στο PCB της δεκαέξι (16) chip μνήμης GDDR5 (οκτώ Samsung 0,5ns σε κάθε πλευρά) που χρησιμοποιούν το πλήρες εύρος του 256-bit memory interface.
Το σύστημα ψύξης αποτελείται από μία ιδιαίτερα πυκνή διάταξη φλοίδων αλουμινίου και η μεταφορά της θερμότητας από τον πυρήνα σε αυτό πραγματοποιείται μέσω έξι χάλκινων heatpipes διαμέτρου 6mm. Η απομάκρυνση της θερμότητας προς το εξωτερικό περιβάλλον πραγματοποιείται και μέσω δύο ανεμιστήρων των 92mm.
Όσον αφορά στις εξόδους διαθέτει δύο DVI, μία HDMI και μία DisplayPort. Όπως κάθε άλλη κάρτα γραφικών του είδους, η GPU διαθέτει 336 πυρήνες CUDA, το memory interface είναι 256-bit GDDR5 ενώ υποστηρίζει όλες τις τεχνολογίες της Nvidia, PhysX, PureVideo HD, 3D Vision, CUDA, SLI ενώ είναι συμβατή με το τελευταίας τεχνολογίας API της Microsoft, DirectX 11.

About Freegr network

Από το Blogger.