ειδήσεις

Wondershare Time Freeze και παγώστε...το PC

Το Wondershare Time Freeze είναι πρόγραμμα το οποίο "παγώνει" τον υπολογιστή σας, σε ένα συγκεκριμένο χρονικό σημείο το οποίο επιλέγετε, έτσι μπορείτε να πειραματιστείτε άφοβα εγκαθιστώντας και δοκιμάζοντας προγράμματα χωρίς να ανησυχείτε για τυχών προβλήματα που μπορεί να προκύψουν.
Το Wondershare Time Freeze είναι διαφορετικό από την επαναφορά συστήματος.Σε αντίθεση με την επαναφορά συστήματος το Time Freeze δημιουργεί ένα εικονικό περιβάλλον για το Partition του συστήματος και καταχωρεί εκεί τις αλλαγές που γίνονται στο σύστημα,έτσι μετά την επανεκκίνηση του υπολογιστή αυτές οι αλλαγές χάνονται.Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εγκαταστήσετε και να δοκιμάσετε εφαρμογές χωρίς να ανησυχείτε για βλάβες που μπορεί να προκύψουν στο σύστημα σας.Επίσης προστατεύεστε από Ιούς Trojans και spyware.
Η λειτουργία του είναι ιδιαίτερα απλή.Εκτελέστε το πρόγραμμα και από το κεντρικό παράθυρο μετακινήστε το κουμπί στην δεξιά πλευρά του παραθύρου στην ένδειξη "ON" και το σύστημα σας θα ξεκινήσει να προστατεύετε.Μετά την επανεκκίνηση όλες οι αλλαγές που πραγματοποιήσατε θα χαθούν. To Wondershare Time Freeze είναι συμβατό μόνο με τις 32 bit εκδόσεις των Windows Xp, Vista και 7.

About Freegr network

Από το Blogger.