ειδήσεις

Ovi Store και στα ελληνικά

Πλήρως προσαρμοσμένο στα ελληνικά δεδομένα είναι πλέον το Ovi Store, το κατάστημα εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα με το λειτουργικό σύστημα Symbian της Nokia.
Το Ovi store υποστηρίζει εφαρμογές και περιεχόμενο που έχουν αναπτύξει ανεξάρτητοι developers για κινητά Nokia, συμπεριλαμβανομένων αρχείων μουσικής και βίντεο, καθώς επίσης και ringtones ή wallpapers. Παράλληλα, το ελληνικό Ovi Store έχει εμπλουτιστεί με μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών τοπικού ενδιαφέροντος που προέρχονται από αναγνωρισμένους παρόχους περιεχομένου.
Η δημοτικότητα του Ovi Store έχει αυξηθεί σημαντικά (1,7 εκατ. λήψεις εφαρμογών ημερησίως), ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το μοναδικό κατάστημα εφαρμογών όπου οι χρεώσεις μπορούν να «περνάνε» στον λογαριασμό κινητής τηλεφωνίας του χρήστη.
Επίσης, η Nokia ανακοίνωσε ότι από τις 21 Ιουνίου όλα τα smartphones της Nokia θα πωλούνται στην ελληνική αγορά με προεγκατεστημένη την εφαρμογή Ovi maps.
Δύο διανομείς
Ακόμη, η φινλανδική εταιρεία γνωστοποίησε πως η Enet - Logicom και η Tech4U είναι οι δύο εταιρείες που επέλεξε προκειμένου να αναλάβουν τον ρόλο του διανομέα των προϊόντων του φινλανδικού κολοσσού -εκτός, φυσικά, των τριών δικτύων κινητής τηλεφωνίας- στη χώρα μας.

About Freegr network

Από το Blogger.