ειδήσεις

HTC Vision, HTC Glacier και HTC LED με Android

ΝΕΑ κινητά επιφυλάσσει με νέες Android συσκευές ο κολοσσός της HTC καθώς θα ακολουθήσουν στο προσεχές μέλλον. Πρώτα το Engadget ανάφερε για τρεις συσκευές με τα ακόλουθα ακόλουθα codenames : HTC Vision, HTC Glacier και HTC LED.
Υπάρχουν οι πρώτες πληροφορίες για το ολόφρεσκο HTC Vision φαίνεται να κατευθύνεται προς τη T-Mobile (EU or US?) αλλά δεν υπάρχουν και πολλές πληροφορίες για τις άλλες δύο συσκευές. Αργότερα στο Ολλανδικό site Tweakers.net αναφέρθηκε ότι σύμφωνα με το UA profile του Vision θα έχει WVGA (800 × 480) οθόνη, θα τρέχει Android και θα έχει πλήρες πληκτρολόγιο Qwerty. Μάλιστα o διευθυντής της HTC Benelux δήλωσε ότι σχεδιάζουν να κατασκευάσουν περισσότερες Android συσκευές με πληκτρολόγιο Qwerty.
Αυτό είναι μια καλή είδηση καθώς τα μεγάλα Slates φαίνεται να κλέβουν τη παράσταση στην αγορά. Με τα Nexus One, Desire, Droid Incredible και EVO 4G να προσεγγίζουν άριστα την νέα εποχή και φυσικά να διαμορφώνουν τις τάσεις στην αγορά νομίζουμε ότι η HTC θα μπορούσε να ασχοληθεί και με διαφορετικούς σχεδιαστικές φόρμες. Φυσικά όλα αυτά έχουν νόημα λόγω και της άφιξης του iphone 4G σε λίγες εβδομαδες οπότε θα έχουμε πολλά να πούμε.
Πηγές: http://www.mobiletechworld.com/, http://www.engadget.com/

About Freegr network

Από το Blogger.