ειδήσεις

H Asus Crosshair IV Extreme είναι εδώ

H νέα ναυαρχίδα της ASUS για την πλατφόρμα RD890 της AMD κάνει ξανά την εμφάνισή της. Βασίζεται γύρω απο τα ολοκαίνουρια chipsets, 890FX για το Northbridge και SB850 για το Southbridge kai θα εξοπλίζεται με ένα ακόμα chip, το Lucidlogix Hydra SoC (System on a chip), της Lucid.
Τοποθετημένο ακριβώς πάνω απο το Southbridge, το chip της Lucid θα δίνει την δυνατότητα στο motherboard να μπορεί να χειριστεί και να ενώσει πλήρως τις δυνάμεις (σε 3D εφαρμογές) δύο ή και περισσοτέρων, διαφορετικών καρτών και διαφορετικών εταιριών, όπως για παράδειγμα μια κάρτα γραφικών της ΑMD (5870) σε συνδυασμό μιας κάρτας της Nvidia (GTX470).
H Crosshair IV Extreme θα διαθέτει πέντε PCI-Express x16 2.0 θύρες, θα υποστηρίζει φυσικά πλήρως τους υπάρχοντες, αλλα και μελλοντικούς AM3 επεξεργαστές (και τους εξαπύρηνους). Ακόμα διαθέτει ιδική λειτουργία για την -γνωστή στους περισσότερους- διαδικασία ξεκλειδώματος πυρήνων στους επεξεργαστές Phenom και Phenom II όπως επίσης θα είναι εξοπλισμένη με την τεχνολογία ROG Connect όπου θα υπάρχει δυνατότητα υπερχρονισμού εξ'αποστάσεως μέσω επικοινωνίας bluetooth. Τέσσερις θύρες μνήμης RAM τύπου DDR3, εννέα SATA 2 & 3 θύρες (οι κόκκινού χρώματος είναι οι SATA 3), Gigabit Ethernet και ο οκτα-κάναλος ήχος, οπου θα πλαισιώνουν το νέο motherboard.

About Freegr network

Από το Blogger.