ειδήσεις

Νεοι δυνατοί AtomD και laptop διαρκείας..

Το ασιατικό, τεχνολογικό site DigiTimes, που έχει δείξει αρκετές φορές ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην πηγή των πληροφοριών, τους κατασκευαστές chips στην Ασία, αναφέρει ότι η Intel ετοιμάζει ένα νέο διπύρηνο επεξεργαστή Atom, τον N550.
Για να εγκατασταθεί ο συγκεκριμένος επεξεργαστής σε ένα netbook, αυτό θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 1GB μνήμης RAM DDR3 και SSD χωρητικότητας 32GB ή σκληρό δίσκο χωρητικότητας 250GB. Πιο ενδιαφέρουσα, πάντως, είναι η πληροφορία ότι οι κατασκευαστές που θα χρησιμοποιήσουν αυτόν τον επεξεργαστή, θα μπορούν να αυξήσουν τη διαγώνιο της οθόνης των netbooks τους στις 12,1 ίντσες.
ΚΑΙ ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΜΕΓΛΑΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ
Η Toshiba παρουσίασε τα νέα της netbooks Mini NB300 και NB305 που είναι εξοπλισμένα με υψηλής χωρητικότητας μπαταρία έξι στοιχείων και μπορούν να λειτουργήσουν έως και 11 ώρες με μία φόρτιση.Και τα δύο netbooks είναι εξοπλισμένα με τον πιο πρόσφατο επεξεργαστή Atom της Intel, τον N450, που πρωτοπαρουσιάστηκε το Δεκέμβριο του 2009. Ο επεξεργαστής ενσωματώνει την κάρτα γραφικών και τον controller της μνήμης και είναι χρονισμένος στα 1,66GHz.
Πηγη: Engadget

About Freegr network

Από το Blogger.