ειδήσεις

Νεώτερα για το SP1 των Windows 7

Τα Windows 7 θα κλείνουν ένα χρόνο ζωής στην αγορά το ερχόμενο φθινόπωρο και παρά το ότι είναι γενικά αρκετά σταθερά και χωρίς ασυμβατότητες σε πολλές περιπτώσεις, η Microsoft ετοιμάζεται για το πρώτο Service Pack τους. Μία από τις μεγαλύτερες προσθήκες πού γνωρίζουμε ότι θα έχει είναι και η υποστήριξη του USB 3.0 πρωτοκόλλου, αφού μέχρι στιγμής χρειάζονται σχετικί drivers για να λειτουργήσει σωστά μία USB 3.0 συσκευή στα 7.
Επιπλέον, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι μαζί με το Windows 7 SP1 θα κυκλοφορήσει και το Windows Server 2008 R2 SP1, το οποίο θα φέρει μεταξύ άλλων και δύο πολύ σημαντικές τεχνολογίες virtualization, τις Dynamic Memory και Remote FX, οι οποίες βελτιώνουν την κατανομή πόρων μεταξύ των virtual μηχανημάτων πού τρέχουν στον host.
Με βάση την χρονική στιγμή της ανακοίνωσης αυτής, το SP1 αναμένεται να βρεθεί σε beta έκδοση πολύ σύντομα, ενώ η τελική έκδοση θα γίνει διαθέσιμη πιθανότητα εντός του τελευταίου τριμήνου του 2010, ακριβώς όταν το λειτουργικό θα γιορτάζει τα πρώτα του «γενέθλια».

About Freegr network

Από το Blogger.