ειδήσεις

ViewSonic VNB131 ViewBook Pro

H Viewsonic μια από τις κορυφαίες εταιρείες ψηφιακής τεχνολογίας , ανακοίνωσε χθές 22 Φεβρουαρίου 2010, την εμπορική διάθεση του πρώτου της ULV φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή.Το 13.3" VNB131 ViewBook Pro notebook της Viewsonic προσφέρει μεγάλη υπολογιστική ισχύ ενσωματώνοντας τον τελευταίο ULV SU7300 Intel Core 2 Duo επεξεργαστή και Windows 7 Home Premium λειτουργικό σύστημα.
Μέσα σε πάχος μόλις μιάς ίντσας, αυτό το λεπτό και ελαφρύ ViewBook Pro περιέχει ένα σκληρό δίσκο 320GB, 2GB εσωτερική μνήμη και μία αφαιρούμενη μονάδα DVD RW, τα οποία είναι επικαλυμμένα με ένα περίβλημα από κράμα αλουμινίου. Με διάρκεια ζωής έως και 12 ώρες, το notebook αυτό είναι ιδανικό για όσους χρειάζονται υψηλή απόδοση σε συνδυασμό με χαμηλό βάρος.
Εκτός από το multitouch keypad, για μεγένθυση, κύλιση και περιστροφή των περιεχομένων της οθόνης, ο φορητός αυτός υπολογιστής ενσωματώνει επιπλέον WiFi 802.11b/g/n, δύο USB 2.0 θύρες, card reader 7 σε 1 καθώς και εξόδους VGA και HDMI. Το VB131 διαθέτει μπαταρία 6 cell, η οποία μπορεί να παράσχει έως και οκτώ ώρες λειτουργίας, συν μια επιπλέον μπαταρία 3 cell η οποία μπορεί να εναλλάσεται με το αφαιρούμενο DVD-RW, προσφέροντας επιπλέον τέσσερις ώρες λειτουργίας.

About Freegr network

Από το Blogger.