ειδήσεις

Galaxy Dual Core GTS250 για τολμηρούς

ΠΑΡΑ το γεγονός ότι η αγορά ελπίζει στην Nvidia να ανακοινώσει τις νέες κάρτες γραφικών DirectX 11 που θα βασίζονται στο chip "GF100" και στην αρχιτεκτονική "Fermi", ορισμένοι κατασκευαστές συνεχίζουν να επενδύουν στην παλαιότερη γενιά του G92 (ουσιαστικά, δύο γενεές πίσω). Η εταιρεία Galaxy αποτελεί με τα προιόντα μας μια ενδιαφέρουσα προοπτική και μόλις ολοκλήρωσε την κατασκευή μίας νέας κάρτας γραφικών με την ονομασία Dual Core GTS250 με δύο Geforce GTS 250 GPUs on-board σε συνδεσμολογία Nvidia SLI.
Οι δύο επεξεργαστές γραφικών τύπου Geforce GTS 250 (G92-426, ο συγκεκριμένος τύπος χρησιμοποιείται σε χαμηλής κατανάλωσης κάρτες γραφικών) συνδέονται μεταξύ τους μέσω ενός chip NForce 200 (BR-03 bridge chip). Σε κάθε ένα από τα δύο chip αντιστοιχεί μνήμη GDDR3 μεγέθους 1GB (η "επικοινωνία" πραγματοποιείται μέσω 256-bit memory interface). Αυτό σημαίνει πως συνολικά η κάρτα γραφικών διαθέτει 2GB μνήμης GDRR5 και memory interface με συνολικό εύρος 512-bit (2 x 256-bit).
Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε και στις φωτογραφίες δεν υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης δύο τέτοιων καρτών μεταξύ τους (δεν υπάρχουν τα "SLI fingers" για να συνδεθούν μέσω Nvidia SLI) παρόλοι που τα G92 chips είναι ικανά για Nvidia Quad SLI.

About Freegr network

Από το Blogger.