τεχνολογία

Intel Atom και multitouch αλλάζουν το τοπίο

Η πρωτοποριακή έκθεση ηλεκτρονικών CES ετοιμάζεται στις ΗΠΑ την μέρα που γιορτάζω στις 7 Ιανουαρίου με το νέο έτος και οι περισσότερες αποκαλύψεις προέρχονται απο τον χώρο των netbooks με τους ολόφρεσκους δυνατούς Atom επεξεργαστές.
Συστήματα με Windows 7 βρίσκουμε πλέον στην αγορά, οπότε οι μεγάλοι κατασκευαστές απλά θα δείξουν τις συνθέσεις τους στην μεγαλύτερη έκθεση ηλεκτρονικών του πλανήτη. Η Intel ωστόσο αναμένεται να παρουσιάσει νέους Atom, τους διπύρηνους Atom D510 και Atom N450 τις πρώτες ημέρες του νέου έτους, οπότε και οι κατασκευαστές netbook μάθαμε ότι θα παρουσιάσουν νέα μοντέλα με τους νέους επεξεργαστές και θα αναβαθμίσουν την τωρινή γκάμα τους. Επομένως οι εξελίξεις θα είναι σημαντικές με σημείο κλειδί τις οθόνες αφής.
ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ
Η Lenovo σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίεςθα παρουσιάσει το νέο έτος το ThinkPad X100e ένα netbook με δυνατότητες tablet pc που θα συμπληρώνει προς τα κάτω την σημερινή γκάμα με το μεγαλύτερο ThinkPad X200. Οπότε όλα αλλαζουν στα netbooks. Τι ακριβώς;
Οι μικρότεροι σε διαστάσεις αλλά και ισχυρότεροι σε επιδόσεις νέοι επεξεργαστές της Intel θα επιτρέψουν την κατασκευή πιο λεπτών netbook ή ισχυρότερων ενώ τα multitouch χαρακτηριστικά των Windows 7 θα επιβάλλουν στουςκατασκευαστές να προσθέσουν οθόνες αφής στους υπολογιστές τους.

About Freegr network

Από το Blogger.