Aplle

Έρχεται το Zune HD αναβοντας τον ανταγωνισμο!

ΚΑΥΤΟ θα είναι το ερχόεμνο Φθινόπωρο καθώς νέα προιόντα κυκλοφορούν στο internet αφού σύντομα ξεκινά και την κυκλοφορία ο φρέσκος multimedia player της Microsoft, δίχως κάποια επίσημη ανακοίνωση, ως στιγμής! Το νέο Zune HD έρχεται επίσημα στις 15 Σεπτεμβρίου και σκοπεύει να προκαλέσει πανικό στην αντίπαλη Apple, που αντιμετωπίζει κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις με την λειτουργία των iPods τους.
Το Zune HD αποτελείται από μια οθόνη αφής τύπου OLED 3,3 ιντσών με μέγιστη ανάλυση τα 480x272 pixels (16:9) και θα διατεθεί στην αγορά στις εκδόσεις των 16 και 32 GB. Η ονομασία του, HD, μαρτυρά τις ικανότητες του, όπως το ενσωματωμένο δέκτη ραδιοφώνου HD και τη δυνατότητα αναπαραγωγής βίντεο High Definition, τόσο στην οθόνη σου, όσο και σε οθόνη με τη χρήση ενός HDMI A/V docking station, το οποίο, δυστυχώς, πρέπει να προμηθευτείτε ξεχωριστά. Παράλληλα, στη χαρακτηριστικά του μπορούμε να βρούμε ενσωματωμένο έναν προσαρμογέα WiFi, καθώς και το αντίστοιχο λογισμικό για την προβολή του περιεχομένου internet με δυνατότητες zoom.
Το Ζune HD αναμένεται να κοστίζει περί τα $200 στην έκδοση των 16 GB, ενώ περίπου $290 για την έκδοση των 32 GB και μπορείτε από τώρα να το προπαραγγείλετε από τη Microsoft!

About Freegr network

Από το Blogger.