audio

VLC Player 1.0: αντιγραφη DVD στο σκληρο

Η φρέσκια έκδοση του VLC player 1.0 αποτελεί όπως έιδαμε το τέλειο αντιγραφικό μεταφέροντας στο σκληρό σας ταινίες από DVD με μια ελάχιστη κίνηση. Τα αρχεία αποθηκεύονται φυσικά ως mpg και οι δυνατότητες του δωρεάν προγράμματος δεν σταματούν εδώ καθώς βρίθει χαρακτηριστικών.
Ο VLC Player είναι γνωστός για την πληρότητά του, δεδομένου ότι ως player παίζει πολλών ειδών αρχεία audio/video χωρίς να απαιτείται να διαθέτετε άμεσα κάποιο πακέτο codecs εγκατεστημένο στο PC. Αισθητικά μπορει να μην είναι ότι τελειότερο με το default skin αλλά θεωρείται αξιόπιστος media player και έχει βελτιωθεί ακόμη περισσότερο τον τελευταίο καιρό. Είναι διαθέσιμος σε λειτουργικά συστήματα όπως τα Windows, διανομές linux και σε Mac. Τον VLC Player 1.0 τον βρίσκουμε άμεσα στο Google. Αν διαθέτουμε παλαιότερη έκδοση και δεν μας έχει ενημερώσει ήδη για την ύπαρξη της νέας έκδοσης 1.0, πάμε στο μενού Βοήθεια και κλικ στο "check for updates". Όταν εκκινήσουμετώρα τον VLC 1.0, αφού έχουμε βάλει πχ μια ταινία DVD, επιλέγουμε στο μενού View > Advanced Controls.
Θα εμφανιστούν 4 νέα κουμπάκια που μεταξύ αυτών είναι και η αντιγραφή. Όποτε λοιπόν θέλουμε να ξεκινήσει η αντιγραφή πατάμε το κουμπί "αντιγραφή"(record). Όταν επιθυμούμε να σταματήσει ξαναπατάμε το ίδιο κουμπί. Θα αναρωτιέστε που βρίσκετε αποθηκευμένη η ταινία μας, σε τι μορφή και με τι όνομα. Η εφαρμογή την αποθηκεύει στο My Documents(Τα έγγραφα μου) με όνομα παρόμοιο με το vlc-record-2009-07-22-14h06m56s-dvd___D-.mpg. Το αρχείο αποθυκεύεται ως mpg και αυτό ήταν!

About Freegr network

Από το Blogger.