cpu

Αναβαθμιση με βαση τις αναγκες τους επιλεγουν οι χρηστες PC

ΦΕΙΔΩΛΟΙ παραμένουν οι χρήστες στην αναβάθμιση των συστημάτων τους εξαιτίας της οικονομικής κρίσης αλλά και του αδικαιολόγητου ρυθμού ανανέωσης υποσυστημάτων απο τους κατασκευαστές τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης του freegr ήταν άκρως ενδιαφέροντα για τα υποσυστήματα που αναβαθμίζονται περισσότερο.
Πιο αναλυτικά οι περισσότεροι παραδέχονται ότι αναβαθμίζουν 'Λιγο απο ολα' με ποσοστό 31% όταν διαθέτουν χρήματα, ενώ ένα σημαντικό ποσοστό δίνει προτεραιότητα στη καρτα γραφικών με 27%, αλλά και ένα σοβαρό ποσοστό στις μνημες RAM με 14% που ανανεώνονται συχνά αλλά και εύκολα για το σύστημά μας ιδίως τώρα που οι τιμές είναι χαμηλές στην αγορά μας.
Επίσης τον επεξεργαστή προτιμά να αναβαθμίζει όταν συντρέχει λόγος μόλις ένα 8% και εκεί δίνεται μεγάλη βαρύτητα, προτιμώντας να κρατήσουν την ίδια μητρική αφού την Μητρικη δεν αναβαθμίζει πλέον σχεδόν κανείς με 0,5%, τον σκληρό δίσκο επιλέγει μόλις το 6%, τον ήχο μόλις το 1%, ενώ ένα σοβαρό ποσοστό παραδέχεται ότι 'Δεν κανω αναβάθμιση' αγγίζοντας το 8% και τέλος υπάρχει η απάντηση ότι ορισμένοι το κάνουν Σπανια με μόλις 1%. Πιθανόν οι ρυθμοί ανανέωσης να έχουν αλλάξει αρκετά τα τελευταία χρόνια απο ότι συνηθίζαμε στο παρελθόν και οι χρήστες επιλέγουν πάντα με γνώμονα τις πραγματικές τους ανάγκες.

About Freegr network

Από το Blogger.