Connection

Nokia Connection 2009: Το μελλον της Επικοινωνιας

Στο Nokia Connection, το οποίο πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Σιγκαπούρη, η Nokia έδειξε έμπρακτα τη δέσμευσή της να αξιοποιήσει τη δύναμη του Ίντερνετ και τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, έτσι ώστε να προσφέρει στους καταναλωτές συναρπαστικές υπηρεσίες και εφαρμογές. Η Nokia παρουσίασε μια σειρά από συσκευές γεμάτες εφαρμογές που μπορούν να προσαρμοστούν στις προτιμήσεις κάθε χρήστη, εξασφαλίζοντας νέους και καλύτερους τρόπους επικοινωνίας.
Στην εναρκτήρια ομιλία της εκδήλωσης η Mary McDowell, Εκτελεστική Αντιπρόεδρος και Γενική Διευθύντρια Ανάπτυξης στη Nokia, δήλωσε: "Η Nokia οραματίζεται έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι θα ενθαρρύνονται να βρίσκονται σε επαφή και να μοιράζονται ό,τι έχει μεγαλύτερη σημασία για αυτούς μέσα από σχετικές, απολύτως εξατομικευμένες εφαρμογές. Σε αυτή την κατεύθυνση η Nokia οδηγεί τις εξελίξεις για τη μετάβαση στη νέα εποχή και παράλληλα, δραστηριοποιείται για τη δημιουργία ενός δυναμικού οικοσυστήματος μέσω του οποίου θα εξασφαλίζονται απολαυστικές εφαρμογές για τους καταναλωτές".
"Τα προηγούμενα χρόνια, η αγορά της Ασίας και των χωρών του Ειρηνικού έχει υπάρξει εξαιρετικά σημαντική για τη Nokia, και εξακολουθεί να παραμένει. Ο ζήλος με τον οποίο χρησιμοποιούν την τεχνολογία οι ασιάτες καταναλωτές, καθιστά την Ασία μια ιδανική περιοχή για την παρουσίαση νέων συσκευών και υπηρεσιών.", πρόσθεσε η κα McDowell.
Nokia E72 - ολοκληρωμένη λύση messaging
Η Nokia προχώρησε στην παρουσίαση του νέου Nokia E72, του πιο πρόσφατου μοντέλου στην κατηγορία των smartphone με πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY. Το Ε72 δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να γευθεί την εμπειρία του πλούσιου mobile email και του instant messaging, αμέσως μόλις το χρησιμοποιήσει, κάτι που το καθιστά ιδανικό για όλους εκείνους που επιθυμούν να βρίσκονται διαρκώς σε επαφή και να είναι παραγωγικοί στην επαγγελματική και στην προσωπική τους ζωή.

About Freegr network

Από το Blogger.