Acer

Νεες cpu για υπερλεπτα notebooks απο την Intel

Η Intel επιμένει στη παρουσίαση του νέου επεξεργαστή που άμεσα θα καλύψει τις ανάγκες των υπερλεπτών notebooks. Αφορά τον φρέσκο Pentium SU2700, έναν επεξεργαστή ειδικά σχεδιασμένο για φορητούς υπολογιστές με κύριο πλεονέκτημα τις περιορισμένες διαστάσεις σχετικά με το πάχος του. Παράλληλα, ο νέος Pentium φέρει ως κύριο πλεονέκτημα του και την αισθητά χαμηλότερη κατανάλωση, σε σύγκριση με τα πιο ισχυρά μοντέλα της εταιρείας.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Intel, οι ultra-thin υπολογιστές χαμηλής κατανάλωσης θα επιφέρουν μεγάλη άνθηση στην αγορά εντός του 2009, η οποία θα έχει κοινά χαρακτηριστικά με την ανοδική πορεία των netbooks. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι στο τέλος του 2009, το ένα πέμπτο των αποστολών της σε κατασκευαστές θα αφορά αυτά ακριβώς τα πολύ λεπτά laptops.
Η Acer και η Asus έχουν ήδη ανακοινώσει την πρόθεσή τους να κατασκευάσουν νέους φορητούς υπολογιστές που θα βασίζονται στο νέο επεξεργαστή της Intel. Τέλος, η Microsoft έχει δηλώσει ότι θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου τα προϊόντα της και ο επεξεργαστής να συνεργάζονται αρμονικά.

About Freegr network

Από το Blogger.