bugs

Εντος του 2009 η κυκλοφορια των Windows 7

ΕΙΝΑΙ γεγονός ότι η νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος Windows θα βρίσκεται στα καταστήματα εγκαίρως για την αγοραστική περίοδο των Χριστουγέννων, ανακοίνωσε η Microsoft, επικαλούμενη τα ενθαρρυντικά αποτελέσματα των δοκιμών. «Τα Windows 7 βρίσκονται σε καλή πορεία ώστε να είναι διαθέσιμα τις γιορτές» δήλωσε ο Μπιλ Βεγκτ, αντιπρόεδρος του τμήματος Windows Business της Microsoft.
Την περασμένη εβδομάδα, η εταιρεία κάλεσε τους χρήστες να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν μια σχεδόν ολοκληρωμένη δοκιμαστική έκδοση του λειτουργικού (Release Candidate), η οποία κέρδισε καλές κριτικές όσον αφορά τη σταθερότητά της. Η έκδοση 7 έρχεται να αντικαταστήσει τα Windows Vista, τα οποία απογοήτευσαν πολλούς χρήστες λόγω των υψηλών απαιτήσεων συστήματος και των ενοχλητικών προειδοποιητικών μηνυμάτων.
Το πρώτο βήμα για το λανσάρισμα του νέου λειτουργικού θα είναι η διάθεσή του στους κατασκευαστές (RTM, Release To Manufacturing) για την εγκατάστασή του σε νέα PC. Στα καταστήματα, τα Windows 7 θα φτάσουν λίγο αργότερα. Τα λειτουργικά συστήματα Windows, που τρέχουν στο 90% των προσωπικών υπολογιστών σε όλο τον κόσμο, αντιστοιχούν σήμερα περίπου στο ήμισυ των κερδών της Microsoft, που ανήλθαν πέρυσι στα 4,4 δισ. δολάρια.

About Freegr network

Από το Blogger.