applications

Επιφυλακτικοί οι χρήστες για τα Windows 7!

ΣΕ αναμονή βρίσκονται οι χρήστες για την κυκκλοφορία των Windows7 όπως αποτυπώνεται στη μίνι δημοσκόπηση του Freegr Blog σχετικά με το νέο λειτουργικό που πιθανόν να αλλάξει την νοοτροπία της εταιρείας που καθιέρωσε τα 'παράθυρα' αλλά και ένα βαρύ λειτουργικό.
Πιο αναλυτικά απαντώντας στο ερώτημα τι περιμένουν και τι ελπίζουν απο τα νέα Windows ένα σημαντικό ποσσοτό τόνισε ότι 'Θα περιμένω να κυκλοφορήσουν' που αγγίζει το 40%, ενώ οι υπόλοιπες γνώμες μοιράζονται. Μάλιστα τη γνώμη ότι τα 7 είναι 'Μέτρια προς το παρόν' εκφράζει το 4% των χρηστών μας, ενώ ένα καλο ποσοστό 8% θεωρεί ότι με βάση τα σημερινά δεδομένα αποτελεί ένα 'Πολύ καλό λειτουργικό'.
Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους χρήστες εμφανίζονται διστακτικοί σχετικά με την αγορά του OS καθώς ένα 2% αναφέρει ότι 'Θα τα αγοράσω όταν βγει στην αγορά', ενώ ένα σοβαρό ποσοστό που προσεγγίζει το 15% θεωρεί ότι 'Δεν θα ασχοληθώ καν' και μάλλον δείχνει την κόπωση των χρηστών απο τις θεωρίες της MS. Ωστόσο αρκετοί δήλωσαν ότι 'Δοκιμάζω την beta έκδοση' σε ποσοστό 14% που δεν είναι ευκαταφρόνητο, ενώ απάντησαν ότι σε κάποιους
'Δεν μου άρεσε καθόλου΄με 4%, ενώ τέλος ένα σοβαρό ποσοστό του 10% απαντά απλά ότι
΄Δεν ξέρω, δεν γνωρίζω'. Ο χρόνος θα δείξει τι θα δούμε απο το νέο λειτουργικό η RC1 του οποίου τοποθετείται αρχές Μαίου το αργότερο.

About Freegr network

1 Post a Comment:

Unknown είπε...

Windows 7 ,nomiza oti 8a itan kati poli super alla ine mia akoma malakia.microsoft

Από το Blogger.