freegr.gr

To God of War 3 έρχεται το 2010!

ΤΟ βαρύ πυροβολικό της Sony στο χώρο των παιχνιδιών αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του το 2010 όπως προανήγγειλε η εταιρεία.. Γνωρίζουμε ότι το τελευταίο God of War κυκλοφόρησε το 2007 όμως αυτό δεν πτοεί ιδιαίτερα την μαμά Sony, η οποία επιθυμεί την ποιότητα να υπερέχει σε όλα τα επίπεδα υλοποιώντας εφικτούς στόχους πριν την κυκλοφορία του.
Κεντρικός πρωταγωνιστής ο Kratos με εντυπωσιακές επιδόσεις αλλά και με ξεχωριστό στοιχείο την ένταση που ανεβάζει την αδρεναλίνη των παικτών και την διασκέδαση. Ωστόσο, η Sony με επιστολή της σε γνωστή αλυσίδα ηλεκτρονικών καταστημάτων φαίνεται να επιβεβαιώνει πως το God of War 3 θα είναι έτοιμο τον Μάρτιο του 2010. Αναπάντεχα η είδηση μπορεί να αποτελέσει ανακούφιση για πολλούς από τους fans της σειράς, αφού χάρη στο τελευταίο trailer του παιχνιδιού, η κοινή γνώμη παρουσιάζεται διχασμένη. Μία μερίδα οπαδών φέρεται να είναι έτοιμη για την επόμενη ημέρα, ενώ μία άλλη έφτασε στα άκρα αποκαλώντας το παιχνίδι ''God of War 2.5''. Το γεγονός όμως ότι ο τίτλος θα κυκλοφορήσει το 2010, αν λάβουμε υπόψην το τρέιλερ, αποδεικνύει πως το τελικό αποτέλεσμα θα είναι πολύ ανώτερο από το τρέχον. Η Sony θα έχει στη διάθεση της ενάμιση χρόνο έτσι ώστε να εξιτάρει τον πήχυ της ποιότητά του παιχνιδιού κατακόρυφα. Μπορεί το God of War 3 να δηλώσει απών το 2009, αλλά η χρονιά που έρχεται αναμένεται γεμάτη από συγκινήσεις. Μερικά από τα παιχνίδια που θα δούμε είναι το Killzone 2, το Star Ocean 4, το Heavy Rain καθώς και άλλα πολλά πρωτοκλασσάτα ονόματα τόσο για το PS3 όσο και για το Xbox 360.
Το God of War 3 αναπτύσσεται από το Studio Santa Monica, το οποίο ανήκει στη Sony και δεν θα αποτελέσει καμία έκπληξη αν η ίδια επιλέξει να φέρει επιπλέον βοήθεια και από άλλα στούντιό της, ώστε το παιχνίδι να φτάσει το Playstation 3 στα όρια του.

About Freegr network

Από το Blogger.