EeePC

Τέλειο Tablet EEE PC 8,9’ και 10’ στην2009 CES!



Η κίνηση που αναμενόταν έγινε τελικά καθώς η Asus παρουσίασε στο 2009 CES International Consumer Electronic Show που διεξάγεται στο VEGAS, δύο καινούργια μοντέλα Netbook, που βασίζονται πάνω στην γνωστή σειρά EEE PC. Οπότε παρουσιάστηκε και το Asus EEE pc 8,9 ιντσών Τ91 και T101H 10 ιντσών αντίστοιχα, με δυνατότητες και χαρακτηριστικά που θα διαμορφώσουν εκ νέου την συγκεκριμένη αγορά των μικρών υπολογιστών.
Με την πρώτη εντύπωση κρίνοντας από την εξωτερική εμφάνιση, τα δύο φρέσκα Netbook ή αλλιώς Υπερ-Netbook αν θα μπορούσαμε να τους χαρακτηρίσουμε, ξεχωρίζουν διότι έχουν περιστρεφόμενη Touch Screen οθόνη με πλήκτρα συντόμευσης γύρο από το πλαίσιο του πάνελ αλλά και τέλεια αίσθηση αφής. Ακρετά ανάλαφρη αίσθηση αποτυπώνεται απο το πληκτρολόγιο θυμίζοντας αρκετά το εργοστασιακό σχήμα απο τους Mac Book, καθώς και το Touchpad που δείχνει να είναι από διαφορετικό υλικό. Το βάρος παραμένει κάτω από το 1 κιλό, μόνο 1 ίντσα πάχος και διαστάσεις λίγο μικρότερες από τον Asus EEE 901!
Στον εσωτερικό του κόσμο ο υπολογιστής ξεχωρίζει απο τον ανταγωνισμό. Οι ειδικοί αποφάσισαν να ενσωματώσουν GPS δέκτη, FM transmitter και TV Tuner, κάνοντας περισσότερο ελκυστικό το φορητό για τους απαιτητικούς χρήστες με βάση τις πολύπλευρες δυνατότητες του συγκεκριμένου Netbook. Ο επεξεργαστής Intel Atom Z520 θα μπορεί να εκτελέσει τις καθημερινές σας λειτουργίες σε περιβάλλον XP αρκετά ικανοποιητικά και είναι σε θέση να τρέξει ακόμη και περιβάλλον Windows Vista και γιατί όχι και τα επερχόμενα Windows 7. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν θα περιέχει SSD ή HDD δίσκο (ίσως ο 10ιντσος να περιέχει HDD) και το αν θα ενσωματώνει Bluetooh ή HSDPA μόντεμ. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας δεν δείχνει να μας απασχολεί καθώς οι 3,5 ώρες φαίνεται αρκετά εύκολος στόχος για την Asus.

About Freegr network

Από το Blogger.