Dragonplayer

KDE 4.1: Ηρθε για να μείνει στο pc!

Οι διανομές του Linux πλέον ειναι φιλικές στην εγκατάσταση και μπορούν να τρέξουν ακόμα και μέσα απο ένα USB flash, όταν όμως η επιφάνεια εργασίας ξεπερνά σε λειτουργίες και design ακόμα και αυτή των Vista με το KDE 4.1 τότε δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι θα κατακτήσεις τις καρδιές μας.
Από τις 30 Ιουλίου, διαθέτηκε για κατέβασμα το περίφημο KDE 4.1. Το KDE για τους αμύητους είναι ένα δωρεάν περιβάλλον εργασίας για Linux με πλήθος εφαρμογών και λειτουργιών. Στο νέο KDE περιλαμβάνεται η σουίτα KDE-PIM (Personal Information Management) που αποτελείται από το e-mail client πρόγραμμα Kmail, το KOrganizer, Akregator για τα RSS Feeds, το KNode για επισκέψεις σε newsgroups και διάφορες άλλες εφαρμογές.
Παράλληλα εξοπλίστηκε με εμφανή τεχνολογικά καλούδια πολυμεσικού χαρακτήρα όπως είναι ο Dragon Player, το Okteta και κάποια νέα παιχνίδια που θα σας κατακτήσουν. Φυσικά μαζί με τον Firefox 3.0 όλα δένουν αρμονικά. Περισσότερες πληροφορίες για τα χαρακτηρισιτκά και το download μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του KDE http://www.kde.org/announcements/4.1/

About Freegr network

Από το Blogger.