9600GT

Τούρμπο φορητά και γραφικά απο την MSI στην Computex2008

Μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις παγκοσμίως διεξάγεται από χθες στην Taipei και θα διαρκέσει μέχρι και τις 7 Ιουνίου. Κατακλυσμός απο gadgets, sub-notebooks, μητρικές και πολλά νέα προιόντα αιχμαλώτισαν τα βλέμματα των επισκεπτών.
Η MSI παρουσίασε την νέα μητρική MSIP45D3 Platinum βασισμένο στο P45 με μνήμη DDR3 και φυσικά ισχυρό σύστημα ψύξης για τους απαιτητικούς ενώ το MSIG45 ως μέση λύση για τους χρήστες με μνήμες DDR1200, ενώ το νεώτερο MSIP458D αποτελεί μια ικανοποιητική λύση για μητρική δεχόμενη και τους 2 τύπους μνήμης ξεχωρίζοντας όμως για το Circu Pipe 2 σύστημα ψύξης! Παρέχουν δυνατότητες overclocking, ενσωματώνουν το νέο τσιπάκι γραφικών Intel GMA X4500 για πραγματικό HD video ενώ υπάρχει και η μητρική χαμηλού κόστους P45 Neo3 βασισμένη σε υποσυστήματα της Intel με 2 PCIe θύρες γραφικών αλλά και επιλογές για τους προχωρημένους καθώς το νέο BIOS των μητρικών της θα έχει πλούσιο μενού επιλογών για τους φανατικούς του κλοκαρίσματος. Φυσικά στο περίπτερο της εταιρείες υπήρχε και το MSI X48C που εκτοξέυει τις μνήμες ως τα 1800ΜΗΖ μαζί με πολλές θύρες για σύνδεση συσκευών.
Στο περίπτερο φυσικά ξεχώρισε το διαμάντι της εταιρείας το μικρό υποφορητό MSI Wind που το γουστάρω αρκετά σε διάφορα χρώματα για αγόρια και κορίτσια με πανέμορφο look και άνετο πληκτρολόγιο. Παράλληλα παρουσίασε τις νέες κάρτες γραφικών Ν9600GT Hydrid Freezer βασισμένη στο τσιπάκι 9600GT με ευμεγέθη ψύκτρα και με δυνατότητα να εργάζεται σε 2D και 3D περιβάλλοντα! Οι κάρτες διακρίνονται για το κουμπί τούρμπο και φυσικά την δυνατότητα on the fly overclocking για τους προχωρημένους χρήστες που ξεζουμίζουν περισσότερα fps απο τα παιχνίδια τους. Επίσης παρουσιάστηκε η RX3850, η ΝΧ8800GT Zilent 1GB DDR3 μνήμης που αποτελεί μια ικανοποιητική λύση για τους gamers. Τέλος δεν απουσίασε η πλατφόρμα Centrino2 με τα δυνατά φορητά PR621 και PR420 με όλα τα παρελκόμενα και σε μεγέθη απο 13,3 ίντσες μέχρι 15,4 ίντσες που θα εμφανιστούν στην αγορά μέσα στο καλοκαίρι, ενώ η ναυαρχίδα της λέγετια GX720 με τούρμπο κάρτα γραφικών σε κόκκινο περίβλημα για τους φανατικούς της εταιρείας. Πλούσια γκάμα είχαμε απο carGPS αλλά κατακλύστηκε το περίπτερο απο πολλά τεχνολογικά καλούδια που μπορείτε να απολαύσετε στο Τεχνολογικό μας άλμπου. Η περιήγηση στα περίπτερα συνεχίζεται..

About Freegr network

Από το Blogger.