asus

Notebook με δύο κάρτες γραφικών SLI

Η Asus αποφάσισε να μπει για τα καλά στον χώρο τον φορητών υπολογιστών και κατασκεύασε ένα από τα πιο ισχυρά laptop που κυκλοφορούν. Το G70 είναι ένας φορητός υπολογιστής που απευθύνεται κυρίως σε gamers μιας και είναι από τα πρώτα laptop που κυκλοφορούν με δυο κάρτες γραφικών.
Το Asus G70 ενσωματώνει δυο κάρτες γραφικών Nvidia 8700M GT σε διάταξη SLI. Εκτός από τις κάρτες γραφικών εντυπωσιακή χαρακτηρίζεται και η 17άρα οθόνη του WUXGA (1920×1200) Full HD, με χρόνο απόκρισης 8ms. Υπάρχει όμως και δεύτερη οθόνη περιορισμένου μεγέθους που ενημερώνει το χειριστή για πληροφορίες του συστήματος, εισερχόμενα emails και alerts. Έτσι, δεν επηρεάζεται η βασική οθόνη κατά τη διάρκεια του gaming. Ένας τέτοιος φορητός δεν θα μπορούσε να μην έχει και έναν πολύ δυνατό επεξεργαστή ώστε να ανταπεξέρχεται πλήρως σε όλες τις απαιτήσεις των gamers. Ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε Intel Core 2 Duo ή Core 2 Extreme ανάλογα με το χρηματικό ποσό που θέλει να διαθέσει.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι το G70 μπορεί να δεχθεί δύο δίσκους συνολικής χωρητικότητας 640GB και έρχεται εφοδιασμένο με δύο ανεμιστήρες για καλύτερη ψύξη

About Freegr network

Από το Blogger.