ειδήσεις

Το 'Εξπρές του Μεσονυχτίου' της ελληνικής διπλωματίας

ΠΕΡΑΣΑΝ χρόνια σιγής στο θέμα για τα Ίμια- και για όσους το λησμονούν Τούρκοι λιμενικοί παρενοχλούν Έλληνες ψαράδες σε ελληνικά χωρικά ύδατα και εμείς οι ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ απαγορεύουμε σε αλιείς να μην ψαρεύουν εκεί για να μην δημιουργηθεί θέμα στην επίσκεψη του Πρωθυπουργού μας στη Τουρκία!
ΔΕΝ έφτανε που τότε ο κ. Σημίτης έλεγε Ευχαριστώ στους Αμερικανού ήρθε και τούτο όπου ο 2ος πολιτης της χώρας καταθέτει στεφάινι στον Αττατούκ!!! Με τις γνωστές αρλούπμπες λόγω της διπλωματίας και εξωτερικής πολιτικής; Mε απλά λόγια ο κ. πρωθυπουργός αποτίει φόρο τιμής στους βαρβάρους και δίνει το ακαταλόγιστο στην τουρκική ιστορία για τα γεγονότα της Σμύρνης και τον αφανισμό και το ξερίζωμα 500.000 Ελληνων απο τις ορδές των κεμαλικών..ακόμα νομιμοποιεί την συστηματική πολιτική της <<αδελφής>> γείτονος να ξεριζώσει οτι ελληνικό στοιχείο έχει μείνει στην Κωνσταντινουπολη και να καταφέρουν την μεγαλύτερη παροικία ελλήνων στην Πόλη να την κνουν μια φτωχή <<αγροικία>> των λιγο πολύ 2000 ατομων, την ίδια ώρα που η θρυσκευτική μειονότητα στην θράκη (καλα να ειναι οι άνθρωποι δεν έχω τίποτα μαζι τους) αυξάνονται συνεχως και αποτελούν μελλοντικό μοχλό πίεσης για την τουρκική εξωτερική πολιτική!! Μήπως αυτό είναι το ξεπούλημα της ιστορίας μας, αυτοί που έχασαν την ζωη τους για να έχουμε ελευθερία και δημοκρατία;
Aλλαξτε λοιπoν τα δελτία ειδήσεων νεοέλληνες! Για μένα πλέον το συνάφι που θα έφερνε την αλλαγή εχει δειξει για το τι ειναι ικανή, στην διαφθορά και στην μίζα και ευχόμαστε να μην είναι έτσι...ακόμα ελπίζω οτι οι επόμενοι θα καταφέρουν να διατηρήσουν τα αυτονόητα <ούτε σπιθαμή γης ελληνική, ούτε σταγόνα νερού ελληνικό σε αυτούς που τα θέλουν> γιατι μια σπιθαμή γη και μια σταγόνα νερό για να λέγονται ελληνικά εχουν ποτιστεί με αιμα...Αυτές είναι οι απόψεις μας και συγνώμη αλλά αν δεν τα έβγαζα απο μέσα μου θα κανα μπαμ!!(να πως γεννιουντε οι τρομοκρατες συνειδησης!!)
Δεν δηλώνω σε καμμία περίπτωση εθνικιστής, αυγίτης, πράσινος, κόκκινος, μπλέ ουτε τίποτα Άλλο, απλά βλέπω και κρίνω ως ελεύθερος πολίτης....Γ.Μ.- Κ.ΤΣ.

About Freegr network

Από το Blogger.