Η Αλήθεια είναι εκεί έξω ή ΕΔΩ στην Γη;


Με αφορμή το άρθρο για τον μοναχικό χάκερ και τις αλήθειες που μας κρύβουν βλέπω σε πολλά φόρα θέματα σχετικά με τα βιβλία του κ. Λιακόπουλου που εντελώς συμπτωματικά μερικά στοιχεία παρατίθενται και στην εκπομπή του κ. Χαρδαβέλλα. Είναι αλήθεια οι σκεπτόμενοι άνθρωποι πρέπει να ερευνούν. Έτσι ο συνεργάτης μας expert διετύπωσε ένα σχόλιο σε γνωστό φόρα για τα όσα ακούγονται ή παρουσιάζονται σε βιβλία. Δείτε το..
'..Παιδιά μερικά σχόλια απαραίτητα. 1ον Γράφτηκε ότι τα βιβλία του κ. Λιακόπουλου άσχετα αν συμφωνώ μαζί του ή όχι απευθύνεται σε κοινό από παρακμιακά κανάλια παραπάνω. Είναι παρακμή το Μακεδονια Τ.Β, το Super B, το Magic που αρεσει σε εμας τους Ολυμπιακούς και σε τόσα άλλα; Μάλλον Βάζελος φίλος το έγραψε..
2ον Σχετικά με τα βιβλία εκείνο που με προβλημάτισε επειδή παρακολουθώ τα πάντα είναι οτι πολλές περιγραφές του και ορισμένα στοιχεία ταιριάζουν με την εκπομπή του Χαρδαβέλλα που ασχολείται με το Ανεξήγητο. Αυτό δεν είναι μια σοβαρή ένδειξη μαζί με ολα οσα γνωρίζουμε;
3ον Επιβεβαιώθηκε αυτό που έλεγα χρόνια, οτι ταινίες του Χόλυγουντ μας προετοιμάζουν για πολλά γενόμενα οπως το τσουνάμι και τοσα άλλα, μώπως και στο Χολυγουντ ειναι τρελλοί?
4ον Πρόσφατα βρέθηκε το θαύμα του αιώνα. Ο μηχανισμός των Αντικηθύρων. Ηταν 1000 χρόνια μπροστά απο την εποχή του. Αλήθεια σκεφτήκατε αν βρήκαμε αυτο το εύρημα πόσα αλλα ειχαν ανακαλύψει οι πρόγονοί μας και δεν τα έχουμε βρει ακόμα?
5ον Ειναι γνωστό οτι οι ισχυροί του κόσμου παρότι μπορούν να λύσουν προβλήματα οπως η πείνα αν το θελήσουν, ομως κάνουν το αντίθετο. Αραγε γιατι?
6ον Εχετε διαβάσει αρχαία Ελληνική Γραμματεία η έχετε δει ιστορικά στοιχεία απο την αρχαία Ελλάδα με συγκλονιστικές περιγραφές και ζωγραφιές? Ηταν άραγε οι προγονοι μας τρελλοί οταν κορυφαία μυαλά μιλούσαν για ιπτάμενες μηχανές και αλλα συναφή?
7ον Ηδη χθες δημοσίευσα άρθρο για τον Γκαρυ Μακιναν που μπήκε στα αδυτα της ΝΑΣΑ. Αν και μπορεί να ειναι βαλτός, γιατι είπε τουλάχιστον 3 φράσεις κλειδί που ακούστηκαν και στην εκπομπή του Χαρδαβελλα. Η πρώτη ειναι η φράση οτι '...σε λιγα χρόνια θα δωσουν την αντιβαρύτητα που πλέον παύει να ειναι κοινό μυστικό...' Η δεύτερη που υπάρχει στο blog μας ειναι η φράση που επανέλαβε διαρκώς για 'σχέδια με ελεύθερη ενέργεια...' Αλήθεια εκτος απο τον ηλεκτρισμό υπάρχουν και αλλες μορφές ενέργειας? Ξέρουμε ότι υπάρχουν ηλεκτορμαγνητικά η ραδιοφωνικά κύματα αλλά δεν τα βλέπουμε!
Μήπως κάποτε πρεπει να προβληματιστουμε για ολα γυρω μας ασχετα να παρακολουθουμε εκπομπές τηλε πωλήσεων η οχι...

About Freegr network

Από το Blogger.