Οργή και αντιδράσεις για τηλεοπτική..πρόκληση Δρούζας


Bloggers αντέδρασαν για μια ακόμα τηλεοπτική πρόκληση. Ειδικότερα 'Μετά την περσινή "φραπελιά" η οποία αναστάτωσε και δίχασε την κοινή γνώμη, η Άννα Δρούζα ξανακτυπά και φέτος. Στην τηλεοπτική εκπομπή της κ. Δρούζα με τίτλο "ΜΠΟΡΩ" του Star Channel που προβλήθηκε στις 5-10-2007, πρόβαλε βίντεο και φωτογραφίες που είχαν ως κεντρικά πρόσωπα τα παιδιά από το μοιραίο τροχαίο στα Τέμπη, λίγες ώρες πριν από το ατύχημα που κόστισε τη ζωή σε 21 από αυτά.
Όπως καταλαβαίνετε η πράξη της αυτή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί σαν μια πράξη μνήμης προς τα παιδιά αυτά, αλλά ως πράξη σύλησης της μνήμης αυτών που χάθηκαν. Οι Έλληνες διαδικτυακοί συγγραφείς (σιχαίνομαι τον τίτλο blogger) ήδη έχουν αναλάβει δράση και μέσω των ιστολογίων που διατηρούν απαιτούν από το ΕΣΡ να διακόψει αμέσως αυτή την εκπομπή ως πρόγραμμα χαμηλής ποιότητας που εκμεταλλεύεται και εξευτελίζει την ανθρώπινη προσωπικότητα και αξιοπρέπεια σε στιγμές ανθρώπινου πόνου.
Σαν World.gr συντασσόμαστε ενάντια σε κάθε τέτοια πράξη απάνθρωπης εκμετάλλευσης του ανθρώπινου πόνου και σας καλούμε όλους να διαμαρτυρηθείτε στο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο (ΕΣΡ) για αυτή την ανέντιμη και απάνθρωπη πράξη της κ. Δρούζα..'

About Freegr network

1 Post a Comment:

plants VS anunaki είπε...

game with Αντίχριστο και Άννα Δρούζα: Όπως μάθαμε στην εκπομπή της Άννας Δρούζας ο αντίχριστος το 2018 θα κατέβει στην γη.Τώρα θα μου πείτε για ποιο λόγο να μπει στον κόπο να κάνει κάτι τέτοιο αφού κατά τας γραφάς το καλό τελικά θα νικήσει.
Anyway,επειδή ο Αντίχριστος είνα θυμωμένος με την Δρούζα που του χάλασε την έκπληξη της Δευτέρας Παρουσίας πατήστε εδώ για να παίξετε ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ και να δείτε τι θα την κάνει μόλις κατέβει στην γη.

Από το Blogger.