Live Earth: Η παγκόσμια συναυλία για το περιβάλλον, live στο MSN της Microsoft!


8 πόλεις – 150 καλλιτέχνες – 24 ώρες μουσική – μία φωνή για το περιβάλλον του πλανήτη. Στις 7 Ιουλίου, περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι θα παρακολουθήσουν ζωντανά, μέσω δορυφόρου ή μέσω του MSN τη μεγαλύτερη συναυλία που έχει γίνει ποτέ.
Το MSN της Microsoft, ο αποκλειστικός χορηγός online επικοινωνίας του Live Earth σας δίνει τη δυνατότητα να ζήσετε αυτή την εμπειρία στο liveearth.msn.com και να συμμετέχετε και εσείς με τον δικό σας τρόπο στον αγώνα για την προστασία του περιβάλλοντος. Στο site θα μπορείτε να απολαύσετε live, καλλιτέχνες όπως η Madonna, οι Police, οι Bon Jovi, οι Smashing Pumpkins, οι Red Hot Chili Peppers, ο James Blunt, οι Black Eyed Peas, οι Metallica , o Lenny Kravitz, η Shakira και πολλούς άλλους που θα τραγουδήσουν στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Αμβούργο, το Σύδνεϋ, τη Σαγκάη, το Τόκιο, το Ρίο Ντε Τζανέιρο και το Γιοχάνεσμπουργκ.
Η εμπειρία του Live Earth όμως δεν θα σταματήσει εκεί. Στιγμιότυπα από το μεγάλο αυτό γεγονός, καθώς και συνεντεύξεις των καλλιτεχνών θα βρίσκονται διαθέσιμα στο liveearth.msn.com και μετά τη λήξη της συναυλίας, μαζί με ενημερωτικό υλικό για την κλιματική αλλαγή, καθώς και wallpapers και πλούσιο multimedia περιεχόμενο. ΤΗΝ Τρίτη το βράδυ στις 9 η συναυλία θα μεταδοθεί από το MEGA.

About Freegr network

Από το Blogger.