Η ΘΕΩΡΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟ ΤΟ FREEGR NETWORK


-ΤΟ Παγκόσμιο Χωριό ίσως είναι η εφεύρεση του αιώνα υποστήριξαν ειδικοί του διαδικτύου αλλά η ζωντανή απόδειξη είναι ότι μέσα από αυτό τα Μ.Μ.Ε. αποκτούν άλλη διάσταση και οι πηγές τους προέρχονται από αυτό. Πόσο μάλλον αν αναλογιστούμε ότι μέχρι σήμερα δεν έχουμε ανακαλύψει ούτε το 1/10 των εφαρμογών του. Παρότι συνήθως υποστηρίζουμε ότι τα βίντεο, η τηλεόραση μέσω του δικτύου, οι αγορές είναι μέρος της ολότητάς του. Η αλήθεια είναι σίγουρα κάπου εκεί έξω. Η δύναμή του πηγάζει από το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν μπορεί να το ελέγξει καμία Κυβέρνηση παρά τις διχογνωμίες των Αμερικανών που επιθυμούν να γίνουν χωροφύλακες του Μέσου το οποίο μεν δημιούργησαν αλλά η έκτασή του ανήκει στην ανθρωπότητα!
Η θεωρία του Διαδικτύου για εμάς είναι απλή και καταγράφεται με μια πρόβλεψη που να είστε σίγουροι ότι θα επιβεβαιωθεί τα επόμενα χρόνια. Ως Μέσο χωρίς κεντρικό έλεγχο για την πολύτιμη πληροφορία θα κάνει μια άλλη Επανάσταση που αποτυπώνεται σε 2 ανακαλύψεις μας που σίγουρα θα μας χαροποιήσουν παιδά.
1ον Το Ιντερνέτ ως ελεύθερο Μέσο μετατρέπεται σε λίγα χρόνια εκτός από μέσο διαχείρισης της πληροφορίας σε Μέσο αλήθειας Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι όσα μας κρύβουν τόσα χρόνια επιστήμονες, οι κυβερνητικές οργανώσεις ή ακόμα μεγάλα κέντρα ανακαλύψεων θα εμφανιστούν πρώτα από όλα στο δίκτυο. Γιατί ευτυχώς υπάρχουν κάποιοι που θέλουν η πληροφορία να είναι κτήμα όλων μας. Εκεί θα βγουν οι πρώτες μεγάλες αλήθειες, τα έγγραφα που μας κρύβουν επιμελώς, οι σχεδιασμοί για το μέλλον του κόσμου μας. Τίποτα δεν θα το σταματήσει. Η αλήθεια μπορεί να λάμψει πέρα από συναισθηματισμούς και απόψεις. Τόσο αγνή όσο υπάρχουν άτομα που πιστεύουν στο καλύτερο Αύριο ή όχι.
2ον Το δίκτυο πλέον αποκτά προσωπική όψη. Δεν αρκεί που οι υπολογιστές σύντομα θα κατανοούν τον ανθρώπινο λόγο και την άμεση συνδεσιμότητα φορητών συσκευών ακόμα και στα ρούχα μας αλλά θα γίνει πιο προσωπικό Τέτοιο ώστε να επικοινωνούμε με άλλους ανθρώπους καλύτερα, ευκολότερα, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς, χωρίς μεγάλες χρεώσεις, χωρίς κόπο και πάνω από όλα προσιτό σε όλους.
Άρθρο των expert,21century,panosg

About Freegr network

Από το Blogger.